Akorda Onderwijsdienstverlening
Akorda Onderwijsdienstverlening
Bedrijfsprofiel 
Vanuit Zwolle zorgen de medewerkers van Akorda voor een professionele bedrijfsvoering bij scholen in het primaire onderwijs. Zij ondersteunen diverse schoolbesturen op het gebied van financiën, personeels- en salarisadministratie, HRM en juridische dienstverlening. Dankzij de dienstverlening van Akorda kunnen scholen zich focussen op het verlenen van kwalitatief goed onderwijs.

Bedrijfscultuur
Het kantoor in Zwolle kenmerkt zich door een open cultuur. Deuren staan letterlijk en figuurlijk open voor vragen en opmerkingen. Hierdoor loopt de communicatie binnen Akorda via korte lijnen. Het dienstverlenende karakter van de organisatie vertaalt zich ook naar de 35 medewerkers. Collega’s helpen en ondersteunen elkaar graag. Bij Akorda is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over de functie
Namens Akorda is Headhuntersteam op zoek naar een financieel medewerker (32 - 37,5 uur). In deze functie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van een aantal school besturen. Geen school (bestuur) is identiek waardoor ook de administraties van elkaar verschillen. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Jij maakt het verschil door het verhaal van het school(bestuur) achter de cijfers te kennen en met een effectieve aanpak de administratie te voeren. De dagelijkse werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het controleren en corrigeren van de financiële administratie. Dit doe je door het bijhouden van balansposten en het verwerken van mutaties in de tussenrekeningen. Daarbij voer je controles uit op het gehele grootboek. Je levert een actieve bijdrage tijdens het proces dat loopt van de maandafsluiting (het opstellen van de kwartaalrapportages) tot en met de jaarafsluiting. Dankzij jouw inzicht kan de financieel adviseur de schoolbesturen adviseren op basis van een juiste, tijdige en volledige administratie. Tot slot signaleer je relevante ontwikkelingen in het vakgebied en draag je verbeteringsvoorstellen aan.

Functie-eisen
MBO- of HBO-opleiding bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie of accountancy;
Minimaal vijf jaar ervaring met het werken in een financiële administratie;
Affiniteit met het onderwijs;

Competenties
Teamspeler;
Analytisch;
Proactief;

Procedure
Bij de werving en selectie laat Akorda zich bijstaan door bureau Headhuntersteam. Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Wij ontvangen jouw motivatiebrief samen met je curriculum vitae graag voor 1 april via de website van Headhuntersteam.

Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam via: 06 33 176 470 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Salaris
Schaal 7 PO OOP

Functieomvang
32-37,5 uur