Akorda Onderwijsdienstverlening
Akorda Onderwijsdienstverlening

Via onze website heeft u onder het menu Login deze mogelijkheden:

Login - Mutatietool Mutatietool

Login - Facturen Facturen

Login - Rapportage Begroting & Rapportage

Login - AkordaPersoneel & Salaris


Facturen
Via Facturen kunt u inloggen in ons systeem waarmee de facturen digitaal worden verwerkt.
Wilt u een inlog aanvragen of uitleg over dit systeem neemt u dan contact op met onze afdeling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Begroting & Rapportage
Via Rapportage komt u terecht bij het informatiesysteem van Akorda. Hier vindt u een dashboard voor financiële- en personele gegevens en verschillende rapportages. In de dashboard heeft u de optie om telkens een stapje dieper te gaan in de gegevens van uw school/uw bestuur. De rapportages brengen u op de hoogte van bijv. het ziekteverzuim, welke medewerkers afwezig zijn, de loonkosten, een exploitatie rapport, balans. Wilt u een presentatie van dit systeem dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Personeel & Salaris

  • Personeel
    Medewerkers hebben de mogelijkheid om digitaal hun eigen salarisspecificaties, jaaropgaven, benoemingen en nog meer te bekijken.
    Ook is het mogelijk om via processen persoonsgegevens te wijzigen of verschillende aanvragen te doen via het systeem. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van ouderschapsverlof of het declareren van een VOG, vakbondcontributie of dienstreizen.
    Kijk bij Veelgestelde vragen voor meer informatie over het verkrijgen van een inlog of problemen met inloggen.

  • Werkgever
    De werkgever kan via Personeel & Salaris processen goedkeuren van de medewerkers en mutaties doorgeven, neem hiervoor contact op met de contactpersoon voor Personeels- salarisadministratie

Overig
Verder willen wij u graag wijzen op de informatie voor de personeelsleden op onze website onder menu Informatie - Informatie personeel.

Zoekt u een e-mailadres van onze personeelsleden kijkt u dan onder Contact - Contactpersonen. Hier staan alle contactpersonen van de afdelingen met hun e-mailadres.

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..