Akorda Onderwijsdienstverlening
Akorda Onderwijsdienstverlening
Akorda is een advies- en administratiekantoor en ondersteunt en adviseert schoolbesturen in het onderwijs en de kinderopvang op het gebied van financiën, personeelsadministratie, HRM, AVG en juridisch. Met 35 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten zich kunnen focussen op het verlenen van kwalitatief goed onderwijs.

Wij zijn op zoek naar een

Management assistent
(32/37,5 uur per week)

Bedrijfscultuur
Binnen Akorda heerst een open bedrijfscultuur waar wederzijds respect en de ontwikkeling van medewerkers centraal staan. Bij Akorda werken 35 mensen, wat maakt dat de communicatie verloopt via korte lijnen. Dankzij goed werkgeverschap krijg je bij Akorda een gezonde balans tussen werk en privé. Het dienstverlenende karakter van de organisatie vertaalt zich ook naar de medewerkers. Mensen helpen elkaar graag, wat bijdraagt aan de open cultuur binnen de organisatie.

Over de functie
Akorda zoekt management assistent (32 tot 37,5 uur). Jouw werkzaamheden omvatten onder meer het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail en post), het organiseren en coördineren van de ondersteunende werkzaamheden voor de diverse afdelingen, het beheren van de voorraad en verzorgen van de ordelijkheid van het kantoor, fungeren als aanspreekpunt (zowel intern- als extern), het beheren van het archief en contracten, het uitwerken van brieven, verslagen en documenten.
Je bent in staat om in de eerste lijn telefonische vragen te beantwoorden die betrekking hebben op het digitale personeelsdossier.

Functieomvang
Functieomvang is tenminste 32 uur. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Functie-eisen
• Afgeronde opleiding tot directiesecretaresse of vergelijkbare opleiding;
• Affiniteit met het onderwijs;
• Affiniteit met ICT.

Competenties
• Aandacht voor details;
• Kwaliteitsgerichtheid;
• Integriteit.

Salaris
• Afhankelijk van leeftijd en ervaring, salarisindicatie schaal 6 conform cao po.

Meer weten?
Stel je vragen aan Martien de Wal, bereikbaar op 038-4659814

Overtuigd?
Stuur dan een korte motivatie en je CV voor 11 juli 2022 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.