Akorda Onderwijsdienstverlening
Akorda Onderwijsdienstverlening
Wilt u het financieel niveau van uw medewerkers naar een hoger niveau tillen? Sinds maart 2022 is Akorda gestart met het aanbieden van cursussen ter bevordering van financiële en economische kennis van onze klanten. Deze cursussen bieden wij bij u op locatie aan.

'Alle economische basisprincipes op een rij' is onze cursus waarin wij onder andere inzoomen op de totstandkoming van een begroting en het bewaken van budgetten. Deze cursus hebben wij ontwikkeld voor directeuren van scholen/kinderopvang en bovenschoolse medewerkers.

'Coderen kun je leren' is onze cursus voor administratieve medewerkers. Tijdens deze cursus gaan we in op grootboekrekeningen waaronder de WKR en investeringen, maar kijken we ook naar hoe gecodeerd kan worden.

Wilt u de brochure of bent u benieuwd of dit nieuwe aanbod van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze relatiebeheerder Annelies Veenstra of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet tot snel.