Akorda Onderwijsdienstverlening
Akorda Onderwijsdienstverlening
Bedrijfsprofiel
De medewerkers van Akorda zorgen voor een professionele bedrijfsvoering bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zij ondersteunen besturen op het gebied van financiën, personeels- en salarisadministratie, HRM en juridische dienstverlening. Dankzij de dienstverlening van Akorda kunnen organisaties zich focussen op het verlenen van kwalitatief onderwijs en de opvang van kinderen.

Bedrijfscultuur
Het kantoor in Zwolle kenmerkt zich door een open cultuur. Deuren staan letterlijk en figuurlijk open voor vragen en opmerkingen. Hierdoor loopt de communicatie binnen Akorda via korte lijnen. Binnen het team is er ruimte voor humor en gezelligheid wat zorgt voor een gezellige sfeer.
Door het dienstverlenende karakter van Akorda heerst er groot verantwoordelijkheidsgevoel binnen het team.

Over de functie
Namens Onderwijsbureau Akorda is Headhuntersteam op zoek naar een Boekhouder (32 - 37,5 uur). In deze functie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van een aantal schoolbesturen.
Geen school (bestuur) is identiek waardoor ook de administraties van elkaar verschillen. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Jij maakt het verschil door het verhaal van de school achter de cijfers te kennen en met een effectieve aanpak de administratie te voeren.
De dagelijkse werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het controleren en corrigeren van de financiële administratie. Dit doe je door het bijhouden van balansposten en het verwerken van mutaties in de tussenrekeningen. Daarbij voer je controles uit op het gehele grootboek.
Je levert een actieve bijdrage tijdens het proces dat loopt van de maandafsluiting (het opstellen van de kwartaalrapportages) tot en met de jaarafsluiting. Dankzij jouw inzicht kan de financieel adviseur de schoolbesturen adviseren op basis van een juiste, tijdige en volledige administratie.
Tot slot signaleer je relevante ontwikkelingen in het vakgebied en draag je verbeteringsvoorstellen aan.

Functie-eisen
• Afgeronde financiële MBO- of HBO-opleiding;
• Minimaal vijf jaar werkervaring met financiële administraties;
• Affiniteit met het onderwijs;

Competenties
• Teamspeler;
• Analytisch;
• Proactief;

Procedure
Bij de werving en selectie laat Akorda zich bijstaan door bureau Headhuntersteam. Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Wij ontvangen jouw motivatiebrief samen met je curriculum vitae graag voor 1 mei via de website van Headhuntersteam.

Contact:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam via: 06 33 176 470 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De vacature is ook te vinden via deze link.